Jeg bogfører dine bilag, enten i dit eget økonomisystem, såsom Mamut, e-conomics, C5 eller mit eget, hvis det er et lille regnskab, jeg laver dit momsregnskab, årsregnskab, selvangivelse.

Uanset størrelsen på dit firma søger jeg at lave den mest effektive løsning – altså mest regnskab på kortest tid.

Da det kan være svært at forudsige længden af en bogføringsopgave, tager jeg mig simpelthen betalt for timeforbruget.

Prisen er 375 kr / time excl. moms

Kontakt mig på 21 82 24 39 for nærmere aftale.

Når en bogholder søges, er det som regel, fordi man gerne vil have styre på moms, regnskab og bilag, så man giver SKAT det, de vil have. Samtidig vil man gerne have et overblik over sit firmas økonomiske situation, nu og i fremtiden.

Selvfølgelig kunne man selv ordne bogføringen, men ofte har man travlt med de mere vigtige områder i sin virksomhed, såsom reklame, salg, levering – at det ville gå ud over produktion og omsætning, hvis man bruger alt for meget tid på at før bilag ind i en computer, samt overholde forskellige deadlines og regler.

Der er brug for en sparringspartner, som har den nødvendige erfaring inden for bogføring og regnskab. Derved kan man spare sig selv for mange ærgrelser, når man igen får en bøde for at aflevere regnskab for sent, eller lønningerne ikke er korrekt bogført.

Regnskabsførerens opgave er også at gøre opmærksom på eventuelle problemområder – hvis man bruger for mange penge på reklame uden resultater, eller forudsigelse af fremtidige forpligtelser, der skal tages højde for.

Noget så “enkelt” som udbetaling af løn kan virke uoverskueligt, når man skal rapportere til “eIndkomst”, udregne og betale feriepenge. Her kan bogholderen sætte det hele i system. Selv hvis man gør brug af et lønfirma og derved har out-sourcet sin lønadministration, skal tallene stadig bogføres korrekt i regnskabet.

Selvfølgelig koster det penge at ansætte eller hyre en bogholder på freelance basis, men man må afveje, om man ikke får disse resurser tilbage mangefolds, hvis der ellers er tale om en regnskabsfører med erfaring og som udfører opgaverne effektivt og med omhu (men ikke så stor, at hele omsætningen går op i betaling for bogføringen).

Kontakt mig på 21 82 24 39 og find ud af, hvordan dit firma kan drage fordel af en erfaren bogføring på freelance basis.

Husk, at det snart er tid til at aflevere udvidet selvangivelse.

No Responses to “ Bogføring, priser… ”

Leave a Comment